tisdag 20 april 2021

Ny cykel

 Idag har jag klickat hem en ny cykel. En riktig damcykel eller stadscykel som det heter oxå. 3 växlar, fot- och handbroms, en cykelkorg kan det bli bättre 😀 Min nya cykel som ännu inte fått något namn levereras nästa vecka och jag längtar så efter min nya kompis. 
Blir nog en hel del utflykter med den i sommar.


6 kommentarer:

BP sa...

Grattis till din nya kompis! En gammal hederlig cykel med riktiga bromsar, ingen elcykel heller, bra där.
Då märket är Aspenäs tycker jag nog att du ska döpa cykeln till "Nässy";-)

Susjos sa...

Va roligt! Grattis till din nya cykel!
Jag gick ju och köpte en elcykel i höstas, är så tacksam för den, allra helst nu när man ska undvika att åka kollektivt, men jag har också en treväxlad damcykel!

Guldkryckan sa...

Stort grattis till en ny följeslagare, funderar själv på att köpa något liknande, offerten för lagning av cykeln i källaren blev för stor.
Lycka till med namngivandet när den anländer. :)

Ha en fin onsdag.

dianasdrömmar sa...

Fin, påminner om min fast den är vit kram

Geddfish ♥ sa...

Kul med ny cykel! Jag har en Karin Monark men även en elcykel.
/Gerd

Janice Aliena sa...

Det finns inte många sätt att hitta relationshjälp på ett lugnt sätt från ditt hem eller den plats du väljer. Ge det ett försök och lycka till! dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

För bara några dagar sedan bröt min man kärleksförhållandet med mig, vi har varit gifta i mer än 5 år och vi hade två barn tillsammans, bara för att han reste till en annan stad för ett jobb, sedan träffade han en prostituerad, den andra damen har redan använt mörk magisk kärleksförtrollning för att få tag på min man, detta får min man att glömma mig och våra två underbara barn, jag har försökt så många sätt att få honom att komma tillbaka till mig och till våra barn för jag kan inte stå för alla utgifter ensam och ta hand om mig själv och barn. Jag gjorde allt för att få tillbaka honom men inget fungerade, tills jag stötte på samma blogginläggskommentar från en kvinna som bor i USA, delade hon ett vittnesbörd om hur Dr.Oduduwa kunde få tillbaka sin ex kärlekspartner efter så många år av äktenskapsskillnad. Jag försökte kontakta kommunikationen med samma kärleksförtrollare som heter Oduduwa, jag har läst så många bra saker om den här mannen och hans stora krafter för att återställa ett trasigt hem och få tillbaka ex kärlekspartner inom några dagar. Jag skickar också e-postmeddelande till Oduduwa och inom några sekunder fick jag ett svar, han försäkrade mig att inom 24 timmar kommer min ex man att ringa mig på telefon för att be om ursäkt. Jag trodde inte riktigt på det först men jag gav det ett försök, och lol och se precis som han sa det, några timmar efter att jag aktiverade min kärleksförtrollning, fick jag ett telefonsamtal från okänt nummer och det var min man som pratade med mig och han bad om ursäkt för att han lämnade mig med barnen ensam, och han lovar att komma tillbaka hem nästa dag, bara tidigt nästa dag knackade min man på min dörr och han föll på knä och bad om min förlåtelse, jag släppte snabbt in honom i huset och vi pratade om allt och jag förlät honom och låt honom träffa våra barn, just nu lever jag lyckligt med min man och alla barn tillsammans i ett hus. Jag tackar Dr.Oduduwa för hans kraftfulla hjälp och jag rekommenderar honom starkt till alla som försöker få tillbaka ex kärlekspartner och även återställa kärlek och tillit till äktenskap och hem.
skicka meddelande till Oduduwa personliga Whatsap-nummer länk nedan;
https://wa.link/q5f107
(+2349129715420)