torsdag 29 augusti 2013

Lakritspipan hotad

Läste på Aftonbladet att lakritspipan och Chokladcigaretten är hotad av EU. EU vill ta bort godis som liknar tobak. EU vill inte att barn ska förknippa rökning med något positivt. Det vore positivt ifall fler inte börjar röka, men jag tror inte att det fler som börjar röka pga  att de som barn "rökt" lakritspipa eller chokladcigaretter. Vad tror du?

Bild lånad från aftonbladet.se

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Haha! Nej det tror jag och hoppas verkligen inte. Lakritspipan är ju skitgod så jag hoppas den får stanna kvar.

Anneli sa...

Tror inte dagens barn ens sett en pipa som någon röker i....

BP sa...

Gud så LARVIGT - av EU alltså. Det är ju skrattretande!!! Eller nej, jag blir bara arg när jag läser ditt inlägg. Inte på dig då, utan på detta eländiga EU, som du och jag finansierar med våra löner...grrrrrrr

Jeanette sa...

Jaha..,. jag åt både chokladcigaretter och lakritspipa när jag var barn. Det var alltså orsaken till att jag började röka senare i tonåren.. Tror inte det, jag hade annat i tankarna när jag drog mina första bloss!

Ha en bra fredag

Maria sa...

Min dotter köper gärna chokladcigaretter när vi är på marknad och även om jag inte tror att det kommer att få henne att börja röka senare i livet måste jag säga att det ser lite märkligt ut när hon låtsasröker. Jag vill minnas att jag bara åt dem när jag var liten men å andra sidan började jag ju oxå röka i tonåren. Så det är kanske bra att hon inte bara äter dem då......

Guldkryckan sa...

Nä..köper inte det där alls..fjanterier från några människor inom nån myndighet som gör det enbart för att rättfärdiga sin myndighets, eller vad det nu är, existens som vi får betala via skattsedeln...fy för den lede.