tisdag 18 mars 2014

Bussförarens dag

Idag ska vi uppmärksamma alla bussförare. För många år sedan läste jag en artikel i tidningen, där man undrade om man kom ihåg hur bussföraren som kört en på morgonen såg ut och kom då på mig själv att jag hade inte en aning om det hade varit en kvinna eller man. I artikeln uppmanade man alla att hälsa på bussföraren. Efter det hälsar jag alltid på min bussförare med ett glatt God morgon eller ännu gladare Hejsaaaan =)

Lägg till bildtext


5 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Hihi de finns minsann en dag för allt o alla :)
Grattis till alla bussförare.
Kramiz

JaanaM. sa...

Helt underbart att de har en egen dag. Undra hur busschaufförerna firar det?

BELLAS VÄRLD sa...

Hmm där ser man!:) Tyvärr hälsa inte många tillbaka när man hälsa:( Jag tror att bussförarna här är ganska missnöjda över sitt arbete? De pratar hellre i mobil! Fast de finns några få trevliga:)

Kraam

Jeanette sa...

Det första jag tänker på är den j-a busschaufför som inte ens dök upp i går morse när jag skulle till jobbet utan jag fick stå och vänta på nästa buss i drygt 15 minuter... så dom ligger inte bra till hos mig just nu ;-) Jag vet att man inte kan dra alla över en kant...

BP sa...

Det gör jag faktiskt också. Å de blir alltid så glada, ler och hälsar tillbaka. Det kostar så lite med en hälsning och ger så mycket tillbaka.