måndag 3 mars 2014

Så väljer du den perfekta avokadon

Hitta ett tips från från Allt om Mat på hur man väljer den perfekta avokadon. eftersom jag ganska ofta väljer fel så hoppas jag att detta tips funkar. Hoppsan Kerstin det här var ytterligare ett Husmorstips ;)

Bild lånad från alltommat.se

9 kommentarer:

  1. Tack Susanne! Äntligen ett riktigt, riktigt bra tips. Hur många gånger har jag inte kommit hem med bruna, äckliga avokadon som jag har fått slänga. Nu vet jag äntligen hur jag undviker det.
    Suveränt!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset. Tycker annars att det är lite som att köpa grisen i säcken...

    SvaraRadera
  3. Jamen detta verkar vara ett bra tips!
    Avokado tycker jag är knepiga. Jag har fått slänga frukten vid flera tillfällen.
    Då kanske jag kan slippa "slänga pengarna i sjön" och välja rätt redan i matbutiken.
    Brukar vara en överraskning när jag skär itu den... ibland perfekt, ibland så där tråkigt övermogen när den får an massa trådar och missfärgas.
    Detta knep ska jag testa, tack!

    SvaraRadera
  4. Se där ja, tack för tipset.
    Gillar även ditt förra inlägg, haha underbart :)

    Trevlig kväll.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  5. På IcaMaxi där jag bor är alla antingen övermogna eller omogna. De där perfekta saknas

    SvaraRadera
  6. Åh vad bra! tack för tipset! Åt precis en avokado som var övermogen :/
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tack för tipset, ska tänka på det!

    SvaraRadera