måndag 9 januari 2017

Och julen varar fram till påska

Idag fick jag en julklapp från kollegan P som firat ledigheten nere i Skåne. Godaste rapsoljan EVER från Gunnarshögs gård. På Gunnarshögs gård var jag och Dee och turistade i somras. 

6 kommentarer:

  1. Åh va roligt att få en julklapp lite i efterhand! :)

    SvaraRadera
  2. Härligt m små klappar även efter julafton

    SvaraRadera
  3. Använder ju olja mer o mer i min matlagning, order från läkaren.
    Men hade det inte varit gott hade jag struntat i det 😉
    Basilika har jag aldrig prövat, tackar för tipset 👍👍👍

    SvaraRadera
  4. Helt i min smak om man säger så:-) Så himla kul med julklappar av en toppen chef:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. P är inte min chef men en av mina bästa kollegor. 😊

      Radera
  5. Så kul med en julklapp i efterskott, det kan man ju få hela året kom jag på!
    Hemma här har jag olivolja med basilika, som tyvärr inte var god. Däremot älskar jag olivolja med citron! Använder en hel del rapsolja också, men har aldrig sett rapsolja med basilika?!
    Ha det gott!

    SvaraRadera