fredag 1 november 2019

Halloween

Igår hade vi en liten Halloween fest på jobbet. Temat var en figur från någon skräckfilm. Jag körde på temat nunna för det finns säkert en nunna i någon skräckfilm ;)
Nu tar jag helg och hoppas att ni får en härlig helg


4 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Hur f*n fick du idén att gå utklädd som nunna - hahahaha:-) Det är ju raka motsatsen till vad jag förknippar med dig. Var fick du kläderna ifrån? Det finns ju inte så många kloster i stor-Stockholm där man skulle kunna låna utstyrseln om man säger så;-)

Guldkryckan sa...

Haha...jaja...finns nog en och annan nunna i nån skräckfilm...vilken tur ;)

På kneget undrade de vad jag hade klätt ut mig till och jag uttryckte min besvikelse över att de inte såg att jag klätt ut mig till "snygg".
Det var jag ju jämt sa de så det räknades inte...är sååå besviken ;)

Ha det underbart och bäst.

Susjos sa...

Oj, snygg nunna!

STORT GRATTIS TILL SM-GULDET!!!!!

dercy lyne sa...

Hej, jag heter Darci Lyne, jag kommer från New Jersey, USA. Jag läste en postkommentar online av en Los Angeles Based Journalist avslöjar hur han permanent botade svag erektion och snabb utlösning 2 månader efter att hans fru lämnade honom och han sa också att Dr. NOSA får sin ex-fru att återvända efter 2 års åtskillnad. Jag kontaktade samma Dr. NOSA på grund av mina utmaningar i livet, jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde att vittnesmål är ett verkligt bevis. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
Jag hade så tur att stöta på SVARTA MAGISKA STAVNINGAR
 Caster personlig kontakt
 -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan honom. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.NOSA lanserade en Magic Love-spell, ringer min man mig på mobiltelefonen och han återvänder hemifrån. Tack så mycket för att du tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är alltid skulda. idag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... det kan du också
WhatsApp med honom-- +2349083639501
* Love Spells Win-Back Ex-lover
* Magi för framgång och marknadsföring
* lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDDSHOOK
* förbannelse upplösning
  Skilsmässa problemlösning?
  lösningen på sjukdom och sjukdomar i kroppen vill ha en kärlek för en ny älskare?
* andlig rening
* fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN
* dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV