lördag 28 oktober 2017

Blogglusten är tillbaks

Hejsaaaan,
Jag är tbx efter 25 dagars radiotystnad. Blogglusten liksom försvann och numera kan jag inte blogga från mobil längre. Det var så himla enkelt att blogga från mobilen, men Blogger har inte uppdaterat sin app =(
Har hunnit med en resa till efter USA-resan. Jag och 7 andra tjejer har sedan valborg planerat en hemlig resa för Cee som har fyllt 50 år. Så förra torsdagen lurade jag in Cee till TC där vi skulle möta upp Dee innan vi skulle på ett Event. Men istället för Dee satt 7 av Cees närmaste vänner i klädda typ Tyrolerklänningar. Så efter ett par glas på Cavabar så åkte vi till Arlanda för att ta flyget till Hamburg. Vi var nu alla klädda i dessa klänningar och gjorde succé på Arlanda ;)
Vi hade bokat biljetter till en riktig Oktoberfest på fredagen, den var så himla skojig, Vi hann med lite shopping, barrundor och en himla massa skratt innan vi åkte hem på söndagen. Himla skojig resa, men just nu är jag inte sugen på någon mer resa i år, har varit i 7 länder i år.
Sitter hemma i soffan och kollar hockeymatchen mellan Djurgården och Skellefteå, där det just nu står 2-1 till DIF.3 kommentarer:

BP sa...

Jättekul att du är tillbaka:-) Å med tanke på vad du gjort under din bloggfrånvaro så hade du knappast hunnit med att blogga ändå;-)

Himla kul med tirolerklänningar, ser nästan ut som om ni varit på en möhippa;-)

FrkM sa...

Haha så roligt! Underbart hoppas jag att ni hade det i Hamburg :)

Susjos sa...

Vilken grej att åka till Hamburg! Viss tär det knasigt att man inte kan blogga från mobilen med hjälp av blogger appen längre!!!
Istället måste man gå in på bloggen direkt och blogga , vilket blir lite krångligare, men det går!