torsdag 3 maj 2012

Budapest

I slutet av september åker jag och 11 andra nära och kära till Budapest. Har aldrig varit där, så det ska bli najst. Har fått en hel de tips från kollegan B idag och det verkar finnas en hel del att göra.


10 kommentarer:

Agneta sa...

En jättemysig stad!

Annica sa...

Har inte själv varit där men det ser jättemysigt ut! Härligt att ha en resa att se fram emot! Kram =)

Catta sa...

Var där förra året, finns mycket att se och många mysiga konditorier med en massa gott.Vi bodde jättebra, nära en av broarna. Kram

Jenny sa...

Läskigt med städer. Men uppenbarligen är jag en minoritet i detta sammanhang;)!!! Ha en fin resa, om vi inte hörs innan dess.
Kram.

Joanna Björkqvist sa...

Åh, då ser jag fram emot en reserapport! Där har jag aldrig varit!

Jag har en liten utmaning till dig...

Varm kram!

Ama de casa sa...

Vad kul! Jag har inte heller varit där, skulle gärna åka dit :-)

BP sa...

Har aldrig varit där. Budapest är en av många städer som ligger högt på min to do list. Har bara hört positivt om staden. Ett helt gäng från vårt jobb var ju där för några år sedan.

Lotta, klädtokig småbarnsmamma. sa...

Sv; Åh vad mycket roligt att se fram emot! Miami sååå avis! =)

Pernilla sa...

Det är jättemysigt, men tyvärr lite oärliga människor. Vi höll på att bli blåsta flera gånger av taxichaufförer och av folk på barer. Men mysigt annars, mycket att titta på, shoppa och spa-bad=))

Stattinskan sa...

Sonen ringde i lördags och undrade om jag kunde skjutsa ut honom till flygplatsen (Sturup). Jaha, vad ska du då, undrade jag? Till Budapest, svarade han. Vi ska kidnappa brorsan (halvbrodern) och fira hans svensexa där. Det ska vara skitfint och hyfsat billigt fortfarande. Lyllo dig, jag har inte heller varit där!