söndag 28 augusti 2016

Kotor, Montenegro

*Tidsinställt inlägg*
Idag kommer vi till Kotor, Montenegro7 kommentarer:

Inredning och Guldkanter sa...

Hoppas att ni får det riktigt bra där. Kram

Comsi comsa sa...


Njut! 😋

Kram ❤

Comsi comsa sa...


Njut! 😋

Kram ❤

Susjos sa...

Härligt! Ha det toppen!

BP sa...

Ser jättefint ut där. Hoppas det blir lite live rapportering därifrån också.

Moha sa...

Moha

Välkommen! Tack och lite om mig själv! Hej på er!

Först vill jag börja med att hälsa er alla nya läsare välkomna till min värld. Det glädjer mig att få dela med mig av min vardag till er.

Jag vill också passa på att säga Tack, tack, Tack - för alla positiva kommentarer. Som ni säkert har läst så vill jag vara en förebild för HELA mänskligheten och dela med mig av mig själv.

Dom senaste dagarna så har jag levt i en bubbla och jag förstår inte vad som riktigt har hänt. Det är bara roligt och jag är överlycklig.

Jag är bara mig själv, öppen, ärligt och en hel del kärlek. Min resa har varit upp och ner - det är inte alltid lätt att leva med en funktionsvariation med personliga assistenter men jag är jag och mitt liv ser ut såhär. Ni som är nya vet inte heller att jag har skrivit en bok. Synlig fast osynlig - en dotters tankar om sina "pappor" - heter den.
frikraftenstext.blogg.se

Jag kommer att använda denna blogg till att skriva löpande texter och/eller dikter om mina upplevelser, tankar & känslor.. Denna blogg är privat men ni kan läsa, gråta och skratta för er själva. Kärlek till er! /Frikraft. Tittar gärna in.

Hemsida: http://frikraftenstext.blogg.se
dianasdrömmar sa...

Härligt, njut ordentligt kram