söndag 21 augusti 2016

Rekar Venedig.

Sitter och bläddrar lite i en reseguide för Venedig. Kollar vad vi bara måste se. Har du varit där och har några bra tips, kommentera gärna. 

5 kommentarer:

Susjos sa...

Åh, jag älskar Venedig , mer romantisk stad får man leta efter! Tyvärr är det en populär turiststad, blev chockad när vi var där sist (har varit där 2 ggr) i oktober, och så mycket turister! Mysigt är ju förstås att gå i alla gränderna, gärna bort från lemmeltåget mot San Marcusplatsen(som du så klart ska se). Vi var ett gäng som hyrde en typ taxibåt och åkte runt i Venedig på vattnet, det är ju mysigt! ( gondol är inte dumt heller)Restauranger på lite bakgator är att föredra. Det finns mysiga torg där man kan slå sig ner och såklart läska sig med en Aperol Spritz! Lyckost dej som ska dit...vandra runt i gränderna och njuut av allt det gamla vackra!

Gemsofmylife sa...

Venedig var verkligen häftigt men en riktig turistfälla med priser mm
Vi tog den "vanliga" båtbussen som italienarna i Venedig tar och fick se en massa från den ..
Det finns mysiga restauranger men att vara där tidigt på våren var sååå kallt pga fukten så åk dit på sommaren eller ännu mer hösten :) det är så mycket vackert att se så mycket unikt som vi inte vet hur länge det kan stå kvar !!!
Kram

KajsaLisa sa...

Venedig låter spännande. Skulle var kul att uppleva.

BP sa...

Kolla med Carola. Hon var där för två år sedan.
Själv var jag i Venedig får 40 år sedan ungefär och kan bara varna för lukten och att äta pizza där, men som sagt det var ju ett antal år sedan;-)

Amanda Jona [SPONTAN] sa...

Åh, Venedig är verkligen en plats jag vill besöka en dag!