torsdag 1 november 2018

Dagens skratt


3 kommentarer:

Susjos sa...

Haha, så är det! Har ju bott i en liten byhåla en gång...Hofors!

BP sa...

Hahaha! Den var bra:-)

Åke sa...

Åhh tankarna går tillbaks till en man vi hade i byn tills för ett par år sedan... han höll koll. Några retade sig på honom, men inte jag. Han var oförarglig liksom. En kväll kom han ned och frågade: Du jag såg din Margit åka två gånger på jobbet i morse (han satt alltid vid fönstret på morgonen) Tänkte väl inte så mycket på det... så det gick någon dag... tills jag frågade min livskamrat. Jodå den dagen kom hon på att hon glömt en sak och vände samt åkte en annan väg hem (200 m längre) och hämtade sin väska och for igen... Så allt stämnde inom ca 10 minuter for hon två gånger förbi hans hus där han vinkade glatt :)
Eller som när jag vaknade en morgon att det blev knäpptyst, kylskåpet tystnade köksfläkten stannade osv. Man funderade vad som hänt... sänglampa gick inte att tända... Jag klev ut på bron och såg Svens gröna bil passera... stod och tittade om några andra hus hade ström... jag ser till 3 hus och de var svart. Jag stod där ett tag i morgonrock när den gröna bilen passerade tillbaka och han såg mig, då backade han tillbaka och körde ned rutan och ropade: Det är Viktor som kapat ett träd som fallit över en ledning!
En tredje bara: En lördag vart jag utkallad till mitt jobb bra tidigt... jag minns jag skymtade till Sven i fönstret... vi vinkade inte... det gick några dagar och jag var över till grannen, hon sa: vet du att Sven var över på lördagsförmiddagen och frågade vart jag åkt så tidigt? Jag vart glad på honom men inte hon över hans nyfikenhet... mig gjorde det inget för han höll koll :)