söndag 26 januari 2014

Knäppaste klagomålen på kryssningar

Hittade dessa knäppa klagomål på krssningar, fantastiskt vad människor kan klaga på konstiga saker ;)

– En passagerare, som åkte på kryssning med rederiet Celebrity Cruises, var missnöjd med att det inte var några kändisar på hennes kryssning.

– En nygift man, som åkte med sin fru på smekmånadskryssning i två veckor, klagade på att personalen inte dekorerade hytten i vitt, att de inte spred ut rosenblad i hytten varje morgon och att det inte kom en privat butler och levererade champagne och jordgubbar. Mannen hävdade att han inte krävde någon specialservice, utan att personalen bara skulle "förstå".

– Ett par klagade på att kaptenen var otrevlig för att han inte väntade två timmar på dem i hamnen, trots att de lämnat en lapp och sagt att de hade "för mycket att göra".

– En kvinnlig passagerare klagade på att havet lät för mycket.

– En ung kvinna hade hört att Gary Barlow åkt på en viss kryssning och krävde att få veta varför han inte åkte på samma kryssning igen, vid det tillfälle hon själv åkte.

– En man som åkte på en kryssning runt Alaska krävde kompensation för de varmare kläder han varit tvungen att köpa. Han var också missnöjd över att han inte fått en "imponerande solbränna" och att det inte gick att bada i utomhuspoolen varje dag.

– Ett par sa att servicen ombord var så bra att de gjort av med alldeles för mycket pengar på dricks under kryssningen. De krävde att få tillbaka pengarna.

– En passagerare som åkte på kryssning för första gången var missnöjd med att ingen varnat för att han kunde bli sjösjuk, och frågade efter en lista på kryssningar där han garanterat inte skulle bli sjösjuk.

– Några kryssningspassagerare var besvikna över att fartyget inte såg ut som Titanic och tyckte att de skulle ha fått information om detta innan kryssningen.



5 kommentarer:

Kicki sa...

Man kan ju fundera på vad de levt i för fantasivärld!:)

BP sa...

Hahaha! Ja, det finns resvana och världsvana människor åsså finns resten:-))))

Shamrock sa...

Haha, ja man kan ju alltid försöka...

Jeanette sa...

Hur mycket fel kan det vara på en del... ;-)

Anonym sa...

De, som reste med Titanic, hade en hel del att klaga på.