onsdag 18 november 2020

Årets julklapp 2020

Årets julklapp blev ett stormkök, hade jag nog aldrig kunnat gissa mig till. Men när vi hade strömlöst (januari 2019) hemma på min gata i typ 1,5 dygn så hade jag varit så glad över ett stormkök. 
Nu var väl tanken med årets julklapp att eftersom vi rör oss mer i vår svenska natur att det skulle vara bra att ha med sig ett stormkök.
Kanske skulle komplettera mitt överlevnadskit som idag endast består av en ficklampa 😉


3 kommentarer:

BP sa...

Ja, det hade jag heller aldrig kunnat gissa mig till. Men jag tror att det kommer bli samma sak med stormköket som med andra "årets julklappar", de används aldrig och ställs i ett hörn där de samlar damm.

Annette sa...

Jag borde bli bättre på att inte förlita mig på att det skall finnas el m.m., och lära mig att använda ett sådant här stormkök. Men jag tror att det blir som BP skriver, att även det här årets julklapp kommer att ställas undan och inte användas. Men mysigt om jag kunde få mig familjen ut i skogen och laga mat i en sådan här.

Guldkryckan sa...

Har ett sådant stormkök, som bp beskriver det så samlar den just damm, men när jag tänker efter lite så ligger den ännu i sin låda, nog lådan som samlar på dammet då ;)
Men går strömmen och inte kommer tillbaka får jag väl plocka fram den ur mitt beredskapsskåp.

Ha det så underbart.