onsdag 31 augusti 2011

Det nya passet...

var precis som Zumba (som jag inte gillar), men med kortare låtar. Passet var urtrist. Men jag ska ge det en chans till innan jag tokdissar passet.
För övrigt var det en ytterst trevlig dag på jobbet, mycket blev gjort, massor med skratt och jag avslutade dagens hos Victoria på Arnalids. Mina blekta, oplockade ögonbryn är nu färgade och fixade, känner mig så snygg ;)

8 kommentarer:

♥ Sanna ♥ sa...

Men får vi inte se hur det blev sötis ???
Kram

♥ Sanna ♥ sa...

Glömde ju att säga vad tråkigt att passet inte var bra...:(
Aldrig kul med dåliga ledare på passen du skulle komma ut till Värmdö på body Joy dom har världens bästa zumba pass... Och så kör dom gratis zumba ute på grisslinge havsbad varje sommar :)
Kramisar

Mallan sa...

Åh snacka inte ögonbryn... Har totaldissat mina över sommaren... Får nog ta och plocka dem ikväll så jag är fin tills imorgon på jobbet.

BP sa...

Ja jag kommer jag ha förmånen att kunna se dina "nya" ögonbryn imorgon... om jag har tur;-)

Anneli sa...

Jisses vad du tränar!! Jag bor för långt från Zumba och allt vad sådant heter. Lika bra det - gick ett aerobicspass för många år sedan och blev utslängd pga otakt och fnitter :)

Anonym sa...

Skönt att unna sig själv en styling av ögonbrynen =)
Vad roligt att du ska testa Linas Matkasse. Har inte provat någon annan så jag har inget att jämföra med, men jag är grymt nöjd med maten och recepten jag fått. Ser fram emot bilder på middagarna ^^

4U2 sa...

Först trodde jag du pratade om pass - passport! :)

Anonym sa...

Men då! Vad trist att det var så - det lät väldigt kul... Hoppas det blir bättre nästa gång!
:-)