onsdag 4 augusti 2010

Regn-Shopping och Burnt Out Punks

Vad gör man en regnig semesteronsdag??? Jooo,  SHOPPAR!!!! =) Jag har svartbälte i shopping, så det var inga problem att gå upp tidigt för lite shopping. Ramlade på en kul butik som jag inte sett tidigare, H&M Home (hörnet Drottninggatan/Mäster Samuelsgatan). De har typ handdukar, kuddar mm, men de roligaste var deras koncept. De hade inga varor ute i butiken utan du tar en magnettavla, går sedan runt och de varor du vill köpa tar du en magnet med varans bild och pris på. Magneten fäster du på tavlan, sedan går du fram till kassan där personalen plockar fram varorna och tar betalt.


























Kom hem med ett gäng påsar innehållande presenter till mamsegull, ny fönsterlampa till köket, poncho, handdukar, strumpor, svarta grytlappar, sommarduk till altanen. Det var dagens shopping. Växlade även in lite pengar till Helsingforsresan som går av stapeln på fredagkväll.




















Nu ska jag strax duscha (ja, det finns fortfarande varmvatten), sedan ska jag åka in till Rålis med C och D och kolla in någon Eldshow med Burnt Out Punks. Verkar rätt ballt, kolla in länken här.
Rapporten kommer senare från det eventet. (Bilden kommer från Facebook)
















1 kommentar:

BP sa...

Ja vad ska man annars göra när det regnar. Perfekt spenderad dag m a o. H&M Home konceptet låter ju skitroligt. Ha det så bra ikväll - solen skiner ju på er efter allt regn idag. Perfekt igen:-)